Spring naar content

Ik wil meer uren.

Wat biedt GGz Breburg mij?

Misschien heb je behoefte om meer te werken en zo verder te kunnen leren? Misschien is juist wat extra financiële ruimte welkom? Wat je reden ook is, het is goed om hierover het gesprek aan te gaan en de opties te onderzoeken.

De mogelijkheden voor meer uren werken onderzoeken? Misschien omdat je financieel meer ruimte wilt of juist omdat je agenda meer ruimte biedt. In eerste instantie kun je hiervoor het beste terecht bij je leidinggevende zodat jullie kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn op je eigen afdeling. Als die ruimte er niet is, of als je graag ook een andere kant van GGz Breburg leert kennen, kan je leidinggevende ook meekijken naar mogelijkheden op andere afdelingen.

Heb je zelf al een leuke interne vacature gezien waar je meer over wilt weten? Neem dan contact op met onze recruiters via www.werkenbijggzbreburg.nl of neem contact op met het Flexbureau om je als flexpoolmedewerker in te schrijven voor extra uren naast je huidige baan.

 

Samengevat

  1. Vraag je leidinggevende naar opties op je eigen afdeling.
  2. Zoek met je leidinggevende naar andere mogelijkheden binnen Breburg, bijvoorbeeld interne vacatures.
  3. Spring bij op andere afdelingen als flexpoolmedewerker via ons Flexbureau.
  4. Weet waar je aan toe bent door een pro forma berekening te maken.
  5. Volg de Tilda-groep ‘(Interne) vacatures.

Als je benieuwd bent naar wat meer uren werken je financieel oplevert, dan kun je een berekening doen met de werkurenberekenaar van Nibud: https://werkurenberekenaar.nibud.nl/introductie

 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, begin dan bij jouw leidinggevende.