Spring naar content

Ik wil switchen.

Wat biedt GGz Breburg mij?

Bij GGz Breburg krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Het gaat bij ons om jouw loopbaan, jouw mogelijkheden! Je mag en kunt bij ons groeien en we helpen jou daar bij. We informeren je graag  over de in- en externe mogelijkheden.

Overweeg je een interne switch? Neem dan contact op met je leidinggevende met de vraag ‘waar sta ik over een paar jaar en wat heb ik daarvoor nodig’. Daarnaast kan, in overleg met je leidinggevende, een loopbaantraject bij ons eigen Mens&Werk worden gevolgd.

Natuurlijk kun je ook gericht op vacatures reageren die op www.werkenbijggzbreburg.nl staan. Heb je vragen over (interne) vacatures , neem contact op met onze recruiters via recruitment@ggzbreburg.nl.

Ben je bieuwd hoe jouw mogelijk toekomstige collega’s werken bij GGz Breburg ervaren? Lees hun ervaringsverhalen


© GGz Breburg

Benieuwd naar werk in de zorg buiten GGz Breburg?
Natuurlijk zien we het liefst dat je nog jarenlang met veel plezier bij GGz Breburg werkt. Maar als je toch toe bent aan een grotere verandering, is het natuurlijk fijn als je nog altijd je hart voor de zorg volgt. Daarom trekken we in deze campagne op met andere zorginstellingen in de regio.

Neem dus gerust een kijkje op de pagina’s van onze collega’s.

Werk jij als zorgprofessional bij een van onze collega’s en ben je je benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij GGz Breburg? Agogen, verpleegkundigen en behandelaren kunnen bij interesse direct contact opnemen met sollicitatie@ggzbreburg.nl. Andere professionals kunnen eens kijken op www.werkenbijggzbreburg.nl.