Spring naar content

Mijzo

Mijzo is een vvt-organisatie en biedt verpleging, verzorging en thuiszorg. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Met een open, nieuwsgierige, blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden.

Cliënten kunnen bij Mijzo terecht voor behandeling, dagbesteding en -behandeling, hospicezorg, kortdurend verblijf, revalidatie, wijkverpleging en wonen met zorg. Het werkgebied ligt tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en ‘s-Hertogenbosch. Er werken 4.000 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers die zorg bieden aan 3.500 cliënten.

Samen kijken naar oplossingen
We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Door te zoeken naar creatieve oplossingen en te innoveren kunnen we cliënten, medewerkers en vrijwilligers ondersteunen om onbekende en ongekende mogelijkheden te ontdekken.

 

Vrijheid en ruimte
Mijzo biedt een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor leren, eigen initiatief en goede loopbaankansen. We zijn een open organisatie, waar je jezelf kunt zijn en waar je gezien en gewaardeerd wordt. Je ervaart bij ons de vrijheid en ruimte om de cliënt bij te staan in het maken van eigen keuzes en beslissingen en om de ondersteuning te bieden die de cliënt nodig heeft. Als medewerker van Mijzo ben je gezond nieuwsgierig, heb je lef en leer je elke dag, van het werk en van je collega’s.

‘We hebben oog voor elkaar. Mijzo. Ziet mij’