Spring naar content

Ik wil leren.

Wat biedt Mijzo mij?

Mijzo biedt een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor leren. Als medewerker van Mijzo kun je voor een groot aanbod aan scholingen terecht op LEO: Het Mijzo ontwikkelplatform. In samenwerking met ROC’s en hogescholen uit de regio en via switchz.nl bieden we diverse leren & werken-opleidingen op verschillende niveaus aan. Uiteraard ook voor jou als Mijzo-medewerker als je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan!

LEO: Het Mijzo onwikkelplatform
Je kunt je hier aanmelden voor het volgen van de verplichte skills vanuit de Wet BIG. In je kwaliteitspaspoort vind je steeds een duidelijk overzicht van jouw vorderingen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van vele andere cursussen, e-learnings en webinars.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • de basiscursus communicatie. Deze praktische training geeft handvatten aan iedereen die wil leren helder te communiceren met alle betrokkenen rondom zorg en begeleiding van de cliënt. Je leert o.a. gesprekstechnieken en maakt kennis met verschillende communicatiestijlen;
  • pijnscholing. Je leert meer over pijn herkennen en bestrijden;
  • spraakgestuurd rapporteren. Een online scholing waarin je aan de hand van praktijkvoorbeelden leert hoe spraakgericht rapporteren werkt en hoe je dit effectief kan gebruiken en hoe je dit samen met de cliënt kunt doen;
  • trainingen over het werken met de verschillende digitale applicaties binnen Mijzo, gezond werken voor zorgprofessionals, BHV, Advenced Care Planning en vele anderen.

Kortom: Neem een kijkje op LEO en duik in de vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen!

Leren & Werken
Als je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan en interesse hebt in een opleiding voor verzorgende (IG/MZ), verpleegkundige of hbo-verpleegkundige, zijn er volop mogelijkheden binnen Mijzo.

Elke maand organiseren we voor daarom jou de informatiebijeenkomst ‘Leren & Werken in de Zorg’.

Dit is een goede gelegenheid om meer te weten te komen over de verschillende opleidingstrajecten. We vertellen je alles over de inhoud van de verschillende functies, eventuele toelatingseisen, startdata en hoe we je tijdens de opleiding begeleiden. Je kunt al je vragen stellen aan de praktijkopleiders die aanwezig zijn of aan de leerlingen die op dit moment bezig zijn met een opleiding.

Wil je naar een bijeenkomst toe, meld je dan aan via www.werkenbijmijzo.nl/leren.

Met alle vragen over leren bij Mijzo, kun je contact opnemen met Maarten van Gennip. Je kunt hem mailen of appen:

maarten.van.gennip@mijzo.nl 06 53 20 12 64