Spring naar content

Ik wil lesgeven.

Wat biedt Mijzo mij?

Heb je interesse om naast jouw huidige werkzaamheden trainingen of lessen te geven? Om zo jouw expertise te delen? We vroegen Fontys, ROC Tilburg en Avans Hogeschool naar de mogelijkheden.

De uitnodiging van Fontys, ROC Tilburg en Avans Hogeschool
Binnen Fontys, ROC Tilburg en Avans Hogeschool leiden we op voor de zorg van morgen. Dat kunnen we alleen doen door goed te weten waar de zorg om vraagt. Welke uitdagingen liggen er en welke competenties zijn er nodig om deze aan te gaan? Samen met de zorgsector gaan we voor talent- en onderwijsontwikkeling die past bij wat nodig is op de werkvloer. Dit doen we onder meer door het delen van kennis en praktijkervaring. Deel jij jouw expertise om de zorg te blijven verbeteren?

Kom eens meekijken
Als zorgprofessional heb jij waardevolle inzichten en expertise opgebouwd door ervaring in de zorg. In je werk kun je inzichten en ondersteuning uit de praktijk bieden aan studenten. Denk bijvoorbeeld aan vaardigheden als communicatie of klinisch redeneren. Hiermee ondersteun je de studenten in hun groei en ontwikkeling richting hun toekomstige carrière in de zorg.

Misschien denk je aan andere manieren van lesgeven. Of wil je samenwerken met het onderwijs, omdat zij beschikken over de nieuwste wetenschappelijke kennis en innovatieve onderwijsmethoden.

Benieuwd? Neem eens contact op met een onderwijsorganisatie en ga in gesprek.

Oriënteren bij ROC Tilburg

Oriënteren bij Fontys

  • Wil je meedenken over participeren in onderwijsontwikkeling? We nemen hierin graag jouw perspectief vanuit de praktijk mee. Loop een dag mee bij Fontys Mens en Gezondheid (o.a. Verpleegkunde) en ontdek hoe wij de verbinding leggen tussen collega’s, studenten en praktijkpartners in de zorg. Stuur een mailtje naar l.bloks@fontys.nl om een afspraak in te plannen.
  • Werk je liever mee aan onderzoek of wil je informatie inwinnen over onderzoek doen? Dat kan binnen het lectoraat ‘Continue professionele ontwikkeling van verpleegkundigen’ van Annemarie de Vos. Je kunt haar bereiken per email: jbm.devos@etz.nl.

Oriënteren bij Avans

  • Plan een meeloopdag(deel) in bij Avans om te ervaren wat we allemaal doen. Neem hiervoor contact op met Jenny Fens, via jcg.fens@avans.nl of 0885255771.
  • Wil je een gastles verzorgen? Ook hiervoor neem je contact op met Jenny Fens, via jcg.fens@avans.nl of 0885255771.
  • Participeren in onderzoek of informatie inwinnen over onderzoek doen? Dat kan binnen het lectoraat ‘Continue professionele ontwikkeling van verpleegkundigen’ van Annemarie de Vos. Je kunt haar bereiken per e-mail: jbm.devos@etz.nl. Ook kun je participeren in de onderzoekslijn ‘Preventie binnen Verpleegkundige Zorg’ van Cindy de Bot of het lectoraat ‘Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes’. Je kunt haar mailen: cma.debot@avans.nl