Spring naar content

Ik wil meer uren.

Wat biedt Thebe mij?

Meer uren werken? Daar staan we zeker voor open binnen Thebe. Bedenk wat je wilt, waarom en hoe je dat voor je ziet en ga dan het gesprek aan met je team en of je manager.

Sinds 2020 zijn we hier een stuk bewuster mee bezig en zijn we een beweging gestart waarmee we willen breken met de standaard in de zorg… kleine contracten en vaak terugkomen. Meer uren werken begint met zelf goed nadenken waarom je meer wilt werken en hoe je dit voor je ziet, zowel bij Thebe als in je privéleven. Het bespreken met je team en of je manager is een goede tweede stap. Wat zijn mogelijkheden en wat zijn oplossingen als de mogelijkheid misschien niet meteen in je eigen team ligt.

Samen met je team (en later mogelijk ook je manager) zoek je naar welke kansen er zijn. Vaak vraagt dat ook omdenken over de manier waarop jullie als team de zorg en zorgmomenten organiseren. Veel zorg in de ochtend zorgt vaak voor korte diensten omdat je veel mensen voor een korte periode nodig hebt. Als je die zorg anders organiseert bv. door het beter te verspreiden of door samen te werken met een ander team of afdeling ontstaan er vaak meer mogelijkheden.

Inzicht
Wil je zien hoe meer werken uitpakt voor je persoonlijke situatie? Ook inclusief allerlei toeslagen. Ga dan eens naar de deeltijdberekenaar van Nibud.

Meer informatie kun je vinden op Jet:
https://jet.thebe.nl/Project/HetPotentieelPakken
https://jet.thebe.nl/umbraco/themas/hpp/

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je manager.