Spring naar content

Amarant

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Bij Amarant helpen we problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven. Dat doen we in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners.

Bijdragen aan het geluk van de medemens kan alleen wanneer wij als werkgever zorgen voor een fijne werkomgeving, ruime ontwikkelmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief. We willen een organisatie zijn waar iedereen zich welkom voelt en de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.
Met ruim 5.000 collega’s, 1.400 vrijwilligers en 400 locaties in de provincie Noord-Brabant zijn we groot en veelzijdig maar ook dichtbij en persoonlijk.

Leren, ontwikkelen & innoveren
Amarant is een lerende organisatie. Dus ook jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en aan te vullen, hebben we ons eigen opleidingscentrum: de Amarant Academie. Hier bieden wij uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s aan, die we afstemmen op de individuele, functionele en vakinhoudelijke vraag én op de ontwikkeling van een team en/of de organisatie. Zo bieden we ook de beste zorg voor onze cliënten.

Elke dag plezier
Bij Amarant doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Aandacht en verbinding staan centraal. Daarom hebben we in ons strategisch HR-beleid voor de komende jaren een aantal speerpunten benoemd: gezond, veilig en met plezier werken, instroom en behoud, leren, ontwikkelen & innoveren en samen anders doen. ‘Groot denken, klein doen’ is ons motto waarmee wij de komende jaren met vertrouwen tegemoet treden. Met kleine haalbare stappen vooruit maken we samen onze grote ambities waar!

‘Groot denken, klein doen’