Spring naar content

ETZ

Leuk dat je een kijkje neemt op deze site. Het is tijd om voorrang te geven aan jezelf. Ben je happy met de baan die je hebt, of ben je toe aan nieuwe stap? Bekijk wat wij jou te bieden hebben. Want met plezier je werk blijven doen, dat is natuurlijk hartstikke belangrijk.

Wie zijn wij
Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis én het traumacentrum van Noord-Brabant. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

Wat wij doen, doen wij buitengewoon
Wij leveren hoge kwaliteit van zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Want echt goede zorg kun je pas geven als je rekening houdt met wat de patiënt wil, kan en belangrijk vindt. We behandelen niet alleen de aandoening, maar zorgen ook voor de patiënt. Buitengewoon staat dan ook voor zorg toegespitst op de patiënt.

Jij centraal
Met plezier je werk doen en ruimte voelen voor ontwikkeling. Hiertoe bieden wij volop mogelijkheden. Neem een kijkje op deze site en ontdek wat wij jou te bieden hebben. Want de patiënt centraal zetten kan natuurlijk alleen maar als jij  jezelf niet vergeet.

Buitengewone zorg