Spring naar content

De Wever

De Wever is dé organisatie op het gebied van verpleging- verzorging- en thuiszorg  in Tilburg. Bij ons werken 2.800 medewerkers en bijna 1.100 vrijwilligers. De Wever bestaat uit twaalf zorgcentra, twee behandelcentra en één hospice. Daarnaast richt De Wever Thuis zich op de zorg bij mensen thuis.

Bij De Wever krijg jij de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op je werk; nu én in de toekomst. Wij stimuleren jouw talent daarom graag. Om up-to-date te blijven op het gebied van ouderenzorg, maar ook jouw persoonlijke ambities, wensen en mogelijkheden vinden we belangrijk. En dat merken onze medewerkers: zij beoordelen de ontwikkelingsmogelijkheden binnen De Wever als zeer goed.

Werken bij De Wever betekent jezelf blijven ontwikkelen. De Wever biedt jou een dynamische werkomgeving met de ruimte om te leren, eigen regie te nemen en jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat we samen een oplossing vinden en je vrijheid krijgt in jouw werk.